Guestbook

One Response

 1. Wat is Valerie een ongelooflijk afstandelijke, onwillige en passieloze dame.
  Het is dan ook van de zotte dat vanochtend de gastvrouw mij achteraf ging vertellen dat zij “voor deze ene keer een hoge uitzondering maakt” om het restbedrag á €70 terug te geven, omdat Valerie zogenaamd het “pareltje van Leiden Privé” is. Pff, wat een onzin! Indien dat aan de orde is, zal je van de andere dames al helemaal geen verwachting moeten hebben. Die passieloze, afstandelijke en onwillige Valerie is wat dat betreft dus een ‘pareltje zonder enige glans’!

  Mijn ‘glans’ kleurde in ieder geval niet diep paars-rood door haar afstandelijke en ongeïnteresseerde doen & laten! Niet eens willen zoenen, halfslachtig likken aan mijn leuter, alles afhouden. Dit heb ik echt nog nooit mee gemaakt in mijn wandelcarriere, dat een dame niet met me wilde (tong)zoenen en op zo’n halfslachtige manier te werk ging. Er valt ook amper met Valerie te praten, al probeer je het ijs te breken.
  Dat ligt verder niet aan mij, want ik ben in alle opzichten gewoonweg 100% hygiënisch, vriendelijk, respectvol en open richting welke dame dan ook.

  Na pakweg 20 minuten heb ik de benen genomen en in zo’n geval als dit eis ik gewoonweg altijd (grotendeels) mijn geld terug! Misschien moet dit ‘passieloze pareltje zonder enige glans’ eens een lesje openheid & passie volgen. Voor mij de eerste & laatste keer dat ik zowel Valerie als Leiden Privé heb bezocht. Tot nooit meer ziens!

  Ik zoek mijn heil wel bij mijn vaste dames in Den Haag en Amsterdam, zij gaan tenminste wel mee met de flow, doen wat ze pretenderen te doen & waar ik dus wel van op aan kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *